Tijdelijke opschorting huisleagues


Beste leden,

Situaties veranderen razendsnel gedurende deze onzekere en langdurige covid-19 pandemie. Zo konden wij enkele maanden geleden met een goed gevoel aankondigen, dat we weer konden starten met de huisleagues.

Uiteindelijk zijn we 2 weken later begonnen en dat ging ook een hele tijd de goede kant op, totdat de tweede corona golf vorige week werd bevestigd en er wederom nieuwe maatregelen volgden vanuit de regering.

Wij probeerden ons allemaal daarna, vanuit zowel bestuur als leden, zo flexibel mogelijk op te stellen om toch door te kunnen gaan met bowlen, waaronder het vervroegen van de league tijden op dinsdag en woensdag als gevolg.

Afgelopen donderdag heeft het bestuur vergaderd en vonden wij, gezien de positieve respons op de mails naar alle captains van maandag 28 september en het advies van de NBF* om vooral door te bowlen, dat het met de huidige maatregelen verantwoord genoeg was om ook door te gaan.

Helaas is er afgelopen week gebleken, dat het vertrouwen in deze maatregelen en adviezen niet voldoende meer is om door te gaan met alle huisleagues.

Het besluit van het bestuur is daarom per direct het volgende:
Alle huisleagues worden in beginsel gedurende 2 weken opgeschort.

Gedurende de herfstvakantie zullen we de situatie evalueren en besluiten of het verantwoord is om door te gaan vanaf maandag 26 oktober of dat we de opschorting verlengen.
De gemiste weken zullen niet worden ingehaald. Dit betekent dus dat de league in ieder geval 2 weken korter zal zijn.
Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht gedurende deze 2 weken en gedurende een eventuele verlenging.

Helaas moeten wij ook veel leden teleurstellen, die wel graag hadden willen bowlen. Wij kiezen middels dit besluit echter voor de veiligheid en gezondheid van alle leden.

Voor vragen kunnen jullie contact met mij opnemen op wedstrijdzaken@bowlingmusis.nl of 06-24633470.

Namens het bestuur,
Suraj Panday

Wedstrijdzaken
SBV Musis Sacrum

*Advies van de NBF: https://nbf.bowlen.nl/Actueel/Nieuws/TabId/978/ArtMID/7013/ArticleID/3165/Update-coronavirus-Wederom-veel-diversiteit-in-uitleg-maatregelen.aspx