Huisleague - ALV - Spelers gezocht - Contributie


Contributiebrief

Digitaal inschrijfformulier (voorkeurswijze)
Per team inschrijven

Inschrijfformulier (per post of ingescand/foto per e-mail)

Bevestigde inschrijvingen huisleague 2020-2021

Beste leden.

Het ziet er weer goed uit voor alle huisleague avonden voor het volgende seizoen. De inschrijvingen gaan goed en daar wil ik jullie voor bedanken! We hebben nog 2 plekken vrij op maandag en dinsdag. Op woensdag hebben we nog 4 plekken vrij. Heb je jouw team nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via bovenstaand inschrijfformulier!

Er zijn helaas ook enkele teams/spelers die we volgend seizoen niet meer terug zullen zien in de huisleague. Via deze weg bedank ik deze spelers ook voor hun gezelligheid en de sportiviteit! Natuurlijk hopen we jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Het bowlinghuis zelf neemt geen verregaande maatregelen. Er zullen dus geen plastic wanden e.d. geplaatst worden op de banen, zoals dat bij sommige bowlinghuizen wel is gebeurd. Dit vinden wij als bestuur ook prima. Zo blijft het bowlen ook gewoon leuk. 

Hier en daar krijg ik signalen van leden die echt staan te trappelen om weer te kunnen bowlen! Daar is nu al de mogelijkheid voor. Op woensdag t/m zondag kun je een baan huren om te trainen (of om gezellig met je gezin of vrienden te bowlen). Leden van Musis krijgen 50% korting op de geldende baanhuur! Telefonisch reserveren is verplicht via 010-4740774. Op baan 1 en 2 liggen altijd huisleague oliepatronen. Vraag hier dus naar bij het maken van je reservering.

Volgende week donderdag 30 juli is de Algemene Leden Vergadering. Tot nu toe heb ik 20 inschrijvingen hiervoor gekregen, waarvoor dank. We zullen dan ook met dit aantal rekening houden bij het inrichten van de ruimte waar we vergaderen bij Dok 99. Nogmaals het verzoek hierbij om thuis te blijven indien je (milde) coronaklachten vertoont!

Helaas gaat het 40-jarige jubileumfeest van Musis niet door op de eerder geplande datum van 19 september. De feestcommissie zal in overleg met het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe datum in het seizoen 2020-2021. 

De volgende teams hebben zich bij mij gemeld, omdat ze dringend op zoek zijn naar tenminste 1 speler. Hier volgen ze op volgorde van urgentie:
1. Greenpack, dinsdagavond, captain Hans Muishout - kan niet meedoen aan de huisleague zonder de 3e vaste speler.
2. Gezellie, maandagavond, captain Miranda Engelman - zoekt een 4de speler om elke week minimaal 2 games te spelen.
3. Z.V.M.Z., maandagavond, captain Paul Berkhout - zoekt een vaste speler (voorkeur) of een reservespeler.

Wil je een van deze teams uit de brand helpen of ken je iemand die graag in een bestaand team zou willen bowlen? Neem dan contact met mij op via wedstrijdzaken@bowlingmusis.nl

Vergeet aub niet om de contributie te betalen. De link naar de contributiebrief staat boven dit bericht. Er worden geen fysieke ledenpassen meer verstuurd. In plaats daarvan kun je de NBF ledenpas vinden in Mijn NBF of in de mobiele app van Bowling NBF (Google Play / App Store). Stuur een mailtje naar ledenadministratie@bowlingmusis.nl om je lidnummer op te vragen als je die niet meer weet.

In september vindt ook het uitgestelde NK Bowlen van de NBF plaats. Er zijn nog plekken om je in te schrijven. Meer informatie over de opzet, het schema en het inschrijven vind je hier: https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/NKBowlen2020.aspx

Alle overige toernooien staan in deze lijst, mocht je daar interesse in hebben:
http://www.bowlingnbf.nl/toernooien/wedstrijdkalender.php

Ik hoop jullie allemaal snel weer in goede gezondheid te kunnen zien. Een aantal zie ik al op de ALV en alle anderen bij de start van het seizoen op maandag 31 augustus, dinsdag 1 september en woensdag 2 september. Fijne vakantie voor iedereen die nog op vakantie gaat! Let goed op jezelf en anderen om je heen.

Namens het bestuur,

Suraj Panday
Wedstrijdzaken