Einde seizoen 2019-2020


Beste leden,

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn, dat de maatregelen m.b.t. het Coronavirus weer verder zijn aangescherpt door de overheid. Ieders gezondheid staat uiteraard op de eerste plaats.

Er is t/m 1 juni expliciet een verbod opgelegd om op plekken samen te komen. Dit houdt voor onze vereniging in, dat we helaas genoodzaakt zijn om het lopende seizoen 2019-2020 hierbij per direct te beëindigen.

Concreet nemen we als bestuur de volgende besluiten:

  1. Alle huisleagues hebben de laatst gespeelde week als eindstand voor seizoen 2019-2020. Zie standen hieronder.
  2. Alle bijbehorende geldprijzen worden per bankoverschrijving overgemaakt naar de teamcaptains. De captains ontvangen hiervan persoonlijk een bericht.
  3. De Arno Hummelink Cup en de Jon van Mazijk Cup komen dit seizoen te vervallen. De cups mogen nog een jaar in het bezit blijven van de winnaars van het vorige seizoen.
  4. Het inschrijfformulier voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zal binnenkort op de website geplaatst worden. Het verzoek hierbij aan de teamcaptains om deze zelf uit te printen, in te vullen, in te scannen (of een duidelijke foto maken) en per mail naar wedstrijdzaken@bowlingmusis.nl te sturen.
  5. De Algemene Leden Vergadering van 26 maart wordt verplaatst. We proberen deze nog voor de start van het nieuwe seizoen plaats te laten vinden. Uiteraard onder voorbehoud van alle maatregelen.
  6. Het nieuwe wedstrijdschema voor seizoen 2020-2021 wordt op de website geplaatst, zodra er meer duidelijkheid is over het einde van de lopende maatregelen.

Eindstanden huisleagues:

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

1

The Knights

RIV Vastgoed BV 2

W.A.F.

2

W.D.M.W.

Bee on Duty

Lijstron Bouw 1

3

The Youngsters

Benelux

All Stars

Ondanks alles worden alle winnaars hierbij van harte gefeliciteerd!

Het zijn bizarre tijden. Het is sinds de officiële oprichting van de vereniging in 1980 nooit eerder voorgekomen, dat we het sportseizoen zo abrupt en vroegtijdig moeten beëindigen.

Laten we met z’n allen ons beste beentje voor zetten en de maatregelen van de overheid zo goed mogelijk volgen. Dan komen we hopelijk allemaal ongeschonden en gezond uit deze vervelende crisissituatie.

Iedereen heel veel sterkte toegewenst in deze enorm zware periode en hopelijk tot volgend seizoen!

Voor vragen kun je mailen naar wedstrijdzaken@bowlingmusis.nl of bellen/appen naar 06-24633470.

Suraj Panday - Wedstrijdzaken
Namens het bestuur S.B.V. Musis Sacrum